sport

Sport

PODKAST Skraćeni korner 025: Sportski kolaž

Kada bismo računali samo vreme u kojem je lopta bila u terenu (dakle bez prekida zbog bakljade, povreda igrača ili izvođenja prekida) ispadne da se fudbal u 162. Večitom derbiju igrao oko 28 minuta.

PODKAST Skraćeni korner 024: Izmišljanje i “seksi fudbal”

Nova nedelja i nova runda Lige šampiona u kojoj smo videli kombinovanjem i izmišljanje Gvardiole ali i “seksi fudbal” Juventusa. U skladu sa očekivanjima.

PODKAST Skraćeni korner 023: (Malo)građani iz Mančestera i superstar Haland

U Dortmundu Erling Braut Haland postaje talisman Borusije. Postoji neka magična aura oko ovog momka od kako je zaigrao prvu utakmicu u Nemačkoj, i njegova se reputacija sa svakim novim savladanim izazovom još više povećava.

PODKAST Skraćeni korner 022: Da li je fudbal izgubio dušu?

Nova nedelja prazna sportskim zbivanjima morala je da rezultira opštijim temama, a ako nešto znamo onda je to lupanje bez pokrića o stvarima koje su mas-popularne.

PODKAST Skraćeni korner 011: Poketino odlazi, Murinjo se vraća

Ovu epizodu posvetili smo zbivanjima u Totenhemu – otkazu uručenom Maurisiju Poketinu i dovođenju Žozea Murinja kao zamene, zatim imenovanju Igora Kokoškova za novog selektora Srbije, kao i haranju Luke Dončića po NBA ligi.

PODKAST Skraćeni korner 006

Reprezentativna pauza je konačno završena! Predrag i Marko su i ove nedelje bili kraj mikrofona, ovaj put u boljem raspoloženju jer je, makar na kratko, došao kraj utakmicama nacionalnih selekcija.

Jeste li čuli za Boćanje?

Boćanje je sport koji datira iz antičkog doba. Igra se uglavnom u zemljama na Mediteranu, ali i dalje ne dobija onoliko pažnje, koliko zaslužuje.

PODKAST Skraćeni korner 005

Ove nedelje Peđa i Marko morali su da budu malo kreativniji s obzirom na to da je posredi reprezentativna pauza, tako da su pored obavezne patnje i razgovora o selekciji Srbije dali sebi oduška i govorili o svojih Top 5 sportista koje bi voleli da gledaju uživo, da bi na kraju pravili poređenja između Mesija i Maradone.

Ljubitelji trčanja – u nedelju je 27. Novosadski maraton!

Ovogodišnji Novosadski maraton primiće više od hiljadu takmičara, među kojima je oko stotinu maratonaca iz 17 zemalja regiona, Evrope i sveta.

PODKAST Skraceni korner 003

Skraćeni korner je serija podkasta o sportu autora Predraga Mijatovića i Marka Jovića koju možete pratiti na MultiRadiju.

Sve pogodnosti smejanja – smeh joga [AUDIO]

Smeh joga je koncept koji polaznicima pruža mogućnost vežbanja uz smejanje, čime se naš organizam obogaćuje kiseonikom. Koje pogodnosti još donosi smeh joga?

Besplatni tai chi treninzi u Limanskom parku [AUDIO]

Wushu klub Laohu Novi Sad tokom leta organizuje besplatne treninge tai chija u Limanskom parku. Treninzi se održavaju još tokom sledeće sedmice.

Šejla Zarubica: “Velike titule iziskuju i više od maksimuma”

Biti šampionka Evrope i Sveta u fitnesu i bodibildingu možda zvuči elitno i prestižno međutim za takav uspeh potrebno je puno odricanja, samokontrole i borbe samog protiv sebe.

Skraćeni korner - sportski podkast

Podkast SKRAĆENI KORNER 001

Skraćeni korner je serija podkasta o sportu autora Predraga Mijatovića i Marka Jovića koju možete pratiti na MultiRadiju.

Nikola Pešić obišao biciklom Srbiju za 37 dana

Nikola Pešić iz Zrenjanina obišao je sam Srbiju biciklom za 37 dana i prešao ukupno 2043 kilometara.

Crveni Gavranovi, čuvari srednjovekovne tradicije |AUDIO

Udruženje “Crveni Gavranovi” Novi Sad već nekoliko meseci u Eđšegu organizuje radionice sa srednjovekovnom tematikom. Upravo se time i bave – očuvanjem srednjovekovne tradicije.

Basket čelendžer u Novom Sadu

U Novom Sade je za vikend održan čelendžer u basket 3×3. Trijumfovao je Novi Sad, pobedivši u finalu Nju Jork Harlem.

Veliki-mali fudbaleri na prvenstvu Evrope U-17 UEFA u Irskoj

U nedelju je završeno prvenstvo Evrope za fudbalere do 17 godina. Koliko njih će uspeti da izgradi ozbiljne profesionalne karijere u surovom fudbalskom biznisu?

PODKAST Skraćeni korner 025: Sportski kolaž

Kada bismo računali samo vreme u kojem je lopta bila u terenu (dakle bez prekida zbog bakljade, povreda igrača ili izvođenja prekida) ispadne da se fudbal u 162. Večitom derbiju igrao oko 28 minuta. …

PODKAST Skraćeni korner 024: Izmišljanje i “seksi fudbal”

Nova nedelja i nova runda Lige šampiona u kojoj smo videli kombinovanjem i izmišljanje Gvardiole ali i “seksi fudbal” Juventusa. U skladu sa očekivanjima. …

PODKAST Skraćeni korner 023: (Malo)građani iz Mančestera i superstar Haland

U Dortmundu Erling Braut Haland postaje talisman Borusije. Postoji neka magična aura oko ovog momka od kako je zaigrao prvu utakmicu u Nemačkoj, i njegova se reputacija sa svakim novim savladanim izazovom još više povećava. …

PODKAST Skraćeni korner 022: Da li je fudbal izgubio dušu?

Nova nedelja prazna sportskim zbivanjima morala je da rezultira opštijim temama, a ako nešto znamo onda je to lupanje bez pokrića o stvarima koje su mas-popularne. …

PODKAST Skraćeni korner 011: Poketino odlazi, Murinjo se vraća

Ovu epizodu posvetili smo zbivanjima u Totenhemu – otkazu uručenom Maurisiju Poketinu i dovođenju Žozea Murinja kao zamene, zatim imenovanju Igora Kokoškova za novog selektora Srbije, kao i haranju Luke Dončića po NBA ligi. …

PODKAST Skraćeni korner 006

Reprezentativna pauza je konačno završena! Predrag i Marko su i ove nedelje bili kraj mikrofona, ovaj put u boljem raspoloženju jer je, makar na kratko, došao kraj utakmicama nacionalnih selekcija. …

Jeste li čuli za Boćanje?

Boćanje je sport koji datira iz antičkog doba. Igra se uglavnom u zemljama na Mediteranu, ali i dalje ne dobija onoliko pažnje, koliko zaslužuje. …

PODKAST Skraćeni korner 005

Ove nedelje Peđa i Marko morali su da budu malo kreativniji s obzirom na to da je posredi reprezentativna pauza, tako da su pored obavezne patnje i razgovora o selekciji Srbije dali sebi oduška i govorili o svojih Top 5 sportista koje bi voleli da gledaju uživo, da bi na kraju pravili poređenja između Mesija i Maradone. …

Ljubitelji trčanja – u nedelju je 27. Novosadski maraton!

Ovogodišnji Novosadski maraton primiće više od hiljadu takmičara, među kojima je oko stotinu maratonaca iz 17 zemalja regiona, Evrope i sveta. …

PODKAST Skraceni korner 003

Skraćeni korner je serija podkasta o sportu autora Predraga Mijatovića i Marka Jovića koju možete pratiti na MultiRadiju. …