Marko Šelić Marčelo – Zaradsutra je tu i zarad juče “Vidim”

Danas je objavljen novi singl tandema Zaradsutra pod nazivom “Vidim”. Prema priči koju je osmislio dvojac Zaradsutra, spot je režirao Nikola Radojković, dok se za fotografije pobrinuo Vladimir Milojković. Miloša i Marka videćemo u ulozi neke vrste istražitelja koji rešavaju slučaj masovnog nestanka dece, što će ih odvesti do (ne)očekivanog zaključka.

ZARADSUTRA – “VIDIM”

ZARADSUTRA je tandem prekaljenih emsijeva Sinovtza i Marčela, iz čijeg drugarstva i zajedničke vizije stiže mini album sačinjen od sedam pesama. Prva među njima, „Vidim”, sada je pred publikom, kao svojevrsni uvod u ovaj projekat.

„U neku ruku, Zaradsutra je tu i zarad juče: muzički, vraća me na početke, na lepotu jednostavnosti – dva emsija i bit. Ali suštinski, Zaradsutra postavlja pitanje kuda idemo, što muzički, što kao društvo. Prija mi izazov da, paralelno s radom na svom albumu, koji je koautosko delo celog benda i nema žanrovsku određenost, kroz ovaj poduhvat odam počast zvuku od kojeg sam počeo, nešto kao istovremeni pogled unapred i unazad”, kaže Marko Šelić Marčelo.

Miloš Stefanović Sinovatz dodaje: „Kontemplirati o svemu, pa i repu, u trenutku sveopšte planetarne napetosti, rimu uz rimu s Marčelom – i za mene je veliki izazov i čast. ’Vidim’ je nešto što su svačije oči mogle da vide, ali nažalost, mnogo je društvenih glaukoma i katarakti. Zaradsutra je naš vid terapije vida.”

Singl „Vidim” okupio je tim sjajnih saradnika: muziku je uradio Ilija Nešković CHZ, skrečeve Dino Muratović DJ Mrki, a aranžmane, miks i produkciju Stefan Tepšić Najstefaniji. Prema priči koju je osmislio dvojac Zaradsutra, spot je režirao Nikola Radojković, dok se za fotografije pobrinuo Vladimir Milojković. Miloša i Marka videćemo u ulozi neke vrste istražitelja koji rešavaju slučaj masovnog nestanka dece, što će ih odvesti do (ne)očekivanog zaključka. „Vidim” je na svim platformama od 10. marta, kada će na yt-u biti objavljen i spot, dok se kompletan mini album očekuje tokom godine.