Najbolji, ali ne i bolji od…

Scena iz folma "Parazit"

Filmovi Joker i The Irishman imaju najviše nominacija za Oskara ali na našoj listi filmova koji su najbolji u 2019. oni nisu u Top 5. Da ne bude zabune filmovi su odlični, ali prošla godina biće upamćena po brojnim odličnim naslovima a neki od njh, kao film Bong Džun Hoa “Parasit”, svakako su remek dela. Vaše omiljene šiške su se vratile iza mikrofona i ovog puta se pretvaraju u vračare koje će pogađati ishod ovogodišnje dodele Oskara sudeći po nominacijama.

Fascinirani odličnom godinom koja je iza nas, Apostol i Pilja pričaju o utiscima o poslednjoj godini 2010ih koja sa scene odlazi kao jedna od najboljih za filmsku industriju.

Ukoliko vam je nestalo ideja šta da gledate, ukoliko želite da proširite svoje znanje o filmu, ukoliko vas zanimaju širi pogledi na svet sedme umetnosti ili jednostavno želite da se osećate kao na pivu sa dva filmofila najbolji predlog je: slušajte podkast Linčova šiška.

Epizodu možete skinuti ovde:

Ovu emisiju, koju vode Marko Apostolović i Marko Pilja (tokom programa samo ukratko Apostol i Pilja), možete pratiti na MultiRadiju ili na MixCloudu.

Za kratke vesti, zanimljivosti i svakodnevne apdejte zapratite Linčovu šišku na Facebook-u i Instagramu.

Kliknite ovde kako biste slušali ostale epizode: https://multiradio.rs/podkast/lincova-siska/

Linčovu šišku možete slušati i na MixCloudu: