No.006: TREŠ, i zašto ga volimo

Novi klasici za praznično okupljanje

Ukoliko vam je nestalo ideja šta da gledate, ukoliko želite da proširite svoje znanje o filmu, ukoliko vas zanimaju širi pogledi na svet sedme umetnosti ili jednostavno želite da se osećate kao na pivu sa dva filmofila: slušajte podkast Linčova šiška.

Ovaj novogodišnji specijal specijalan je još po nečem, a to je što Šiška prvi put od početka svog postojanja ima gosta. U pitanju je novinar O-Radija Marko Lazić koji tamo vodi Jutarnji program i studentsku emsiju „Pokretač“. Treći Marko zajedno sa Apostolom i Piljom daje vam tople preporuke za praznične filmove kojih se sigurno ne biste sami setili, jer za većinu verovatno niste ni čuli. U pitanju su trećerazredna ostvarenja srpske i svetske kinematografije koja će vas garantovano zabaviti tokom hladnih decembarskih i januarskih dana.

Ovom epizodom vam vaši najdraži voditelji žele srećne novogodišnje praznike i mnogo filmova u njima.

Epizodu možete skinuti ovde:

Ovu emisiju, koju vode Marko Apostolović i Marko Pilja (tokom programa samo ukratko Apostol i Pilja), možete pratiti na MultiRadiju ili na MixCloudu.

Pridružite se dvojici šarmantnih momaka koji četvrtkom raspravljaju o filmskim novostima, aktuelnim dešavanjima i zanimljivostima kroz sva razdoblja sedme umetnosti.  

Za kratke vesti, zanimljivosti i svakodnevne apdejte zapratite Linčovu šišku na Facebook-u i Instagramu.

Poslušajte i ostale epizode -> Linčove šiške

Linčovu šišku možete slušati i na MixCloudu: