O nama

MultiRadio

Internet radio MultiRadio je medij civilnog društva, koji je nastao 2018. godine, kada ga je osnovala Fondacija 021.

Okuplja pre svega zajednicu (mladih) ljudi koje spajaju vrednosti, kao što su ljudska i manjinska prava, interkulturalizam i građansko društvo. Osnivanje internet radija je finansijski podržala Evropska unija kroz podršku projekta očuvanja multikulturalne baštine Vojvodine “Čuvarkuća” u okviru kog je jedna od aktivnosti i ponovno pokretanje MultiRadija.

MultiRadio je portal, koji u nekoliko rubrika analizira i informiše o različitim temama iz oblasti civilnog društva i aktivizma, kulture i umetnosti, ljudskih i manjinskih prava, ekologije i sporta kao zdravog načina života, kao i o različitim pitanjima (i odgovorima) koje postavljaju pre svega mladi ljudi.

Ovaj medij predstavlja onlajn platformu koja je otvorena za kulturni dijalog i razmenu mišljenja a to u praksi znači da je uvek otvoren za relevantan predlog tema, primedbe i sugestije, jer osluškuje potrebe našeg društva koje čine svi pojedinci i pojedinke. Na kraju krajeva, mediji civilnog društva, a MultiRadio to sigurno jeste, tome i služe.


Pročitajte i: Šta je civilno društvo, a šta mediji civilnog društva?


Podeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •