PODKAST Skraćeni korner 018: Kike Setijen ekstravaganca

Desilo se čudo – Barselona je ipak (napokon) smenila Ernesta Valverdea! Ali da takva, u neku ruku ružna vest ne bi bila najveća tog dana, pobrinuli su se da mu ekspresno nađu zamenu. I to najbolju moguću. Kike Setijen je novi trener Katalonaca, a to znači da se nama dvojici ispunila višemesečna želja tako da smo logično tome posvetili najviše pažnje u ovoj epizodi.

Ekscentrični stručnjak Kiki Setijen dolazi na „Nou Kamp“.
Image by FrodeCJ from Pixabay

Novi trener Kike Setijen i Barsa su idealan par, srodne duše koje će ukoliko kliknu, zajedno izbrojati mnoštvo trofeja! Moguće je da najbolje partije Lionela Mesija tek dolaze!

Njegov fudbal je veoma karakterističan – romantičarska igra na gol više sa posedom lopte kao vrhovnim pokretačem svakog poteza.

Ekscentrični stručnjak dolazi na „Nou Kamp“ nakon brojnih zaposlenja u klubovima mnogo nižeg kalibra i dometa, pa je budućnost Barse nešto što trenutno svakoga interesuje.

Epizodu možete skinuti ovde:

A s obzirom na to da je i dalje januar, i u ovoj epizodi nismo propustili da razgovaramo o gorućim temama prelaznog roka – (između ostalog) pozajmici Žedsona Fernandesa u Totenhem, mogućem prelasku Kristijana Eriksena u Inter, kao i sagi zvanoj Bruno Fernandes kojoj naizgled nema kraja. Spekulacije o transferima koji će se možda (ali verovatno neće) desiti su naša omiljena tema, a verujemo i vama.

A kako epizoda ne bi bila isključivo o fudbalu, osvrnuli smo se i na priključenje trenera Majka Malouna košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Ovaj potez propratili su standardni komentari raznoraznih eksperata, ali budite bez brige, mi smo tu da smirimo situaciju.

Najboljih sportskih sat vremena na obalama Dunava. Poslušajte kako izvesni Predrag Mijatović (ne onaj na kog prvo pomislite) i njegov saučesnik Marko Jović razglabaju o evropskom fudbalu i mnogo čemu drugom…

Skraćeni korner je serija podkasta o sportu autora Predraga Mijatovića i Marka Jovića koju možete pratiti na MultiRadiju.

Možete nas pratiti i na Mixcloud-u.