PODKAST Skraćeni korner 019: Hleba i transfera

Pravo da vam kažemo, mučili smo se sa temama, ali ipak smo uspeli da se iskobeljamo iz problema i pred vama je nova epizoda. Dali smo sve od sebe da se ne ponavljamo i da ne budemo monotoni – nismo uspeli.

Mančester junajted i Ole Gunar na njegovoj klupi bili su naša tema već nekoliko puta, no to nas nije sputalo da o njima govorimo opet. Igraju katastrofalno, mučno ih je gledati, pa smo odlučili da pokrenemo “proterivanje” Norvežanina sa “Old Traforda” u naša četiri zida.

Naravno, morali smo da se osvrnemo i na Kikea Setijena i njegov početak u Barsi, a ponovo je dobar deo razgovora zauzela vaša omiljena rubrika – TRANSFERI! Najavili smo je kako dolikuje, a malo smo se i frljali nekim imenima.

Malo smo predviđali koji će fudbaler gde nastaviti karijeru, malo komentarisali najskuplji posao koji je neki balkanski klub ikada sklopio, malo ponovo o Interu i nimalo nismo pevali. Možda. Proverite.

Što kažu na Top Shop-u – ŠTA ČEKATE? TELEFON U RUKE I POSLUŠAJTE NAS VEĆ DANAS!

Najboljih sportskih sat vremena na obalama Dunava. Poslušajte kako izvesni Predrag Mijatović (sada već onaj na kog prvo pomislite) i njegov saučesnik Marko Jović razglabaju o evropskom fudbalu i mnogo čemu drugom…

Skraćeni korner je serija podkasta o sportu autora Predraga Mijatovića i Marka Jovića koju možete pratiti na MultiRadiju.

Možete nas pratiti i na Mixcloud-u.