Pokreni karijeru u inostranstvu

Pokreni karijeru je događaj koji organizuje studentska organizacija AIESEC ovog meseca, a posvećen je stručnim praksama u inostranstvu. Događaj će se održati 26. marta, u 12 časova na Prirodnom – matematičkom fakultetu.

Pokreni karijeru u inostranstvu
Pokreni karijeru u inostranstvu

Mladi će imati priliku da čuju više o praksama koje AIESEC organizuje, koji su benefiti Global Talent-a (programa stručnih praksi usmerenog ka mladim ljudima koji žele da rade na svom profesionalnom i karijernom razvoju u svetskim kompanijama), koji su sve uslovi za njihovo ispunjenje i šta sve prakse obuhvataju. Takođe, učesnici i učesnice će imati priliku da čuju iskustva mladih koji su već bili na praksama, koliko im je praksa pomogla, kao i da im postave pitanja po želji. Na događaju će se voditi i panel diskusija o relevantnosti prakse iz ugla HR-a.

“Ovaj događaj je namenjen za sve mlade koji žele da rade na sebi, da probijaju svoje granice i da steknu nova iskustva koja će im biti od koristi prilikom njihovog budućeg zaposlenja.” – poručuju iz organizacije AIESEC za MultiRadio.

Prijavi se putem ovog linka: https://bit.ly/pokrenikarijeru

  • “Kompanije žele talente iz čitavog sveta – Možeš da stekneš iskustvo radeći u novoj sredini, opremiš sebe veštinama koje će ti pomoći u karijeri i pružiš svežu internacionalnu perspektivu kompaniji.
  • Pronađi industriju za sebe – Ponuda praksi je vrlo raznolika s obzirom na to da se radi sa dosta kompanija – sigurno ćeš pronaći praksu koja najviše odgovora tvom obrazovanju i iskustvu.
  • Stekni vredno iskustvo – Partneri sa kojima se sarađuje su veoma posvećeni da ti pruže bogato iskustvo koje će te sjajno pozicionirati na tržištu rada.”

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz programe internacionalnih razmena i praksi. Postoji u više od 115 zemalja sveta, te omogućava jedinstvenu priliku sticanja internacionalnog iskustva.

AIESEC u Srbiji broji oko 300 članova i realizuje svoje programe i projekte u  okviru 7 lokalnih kancelarija i to u Novom Sadu, Subotici, Beogradu, Nišu i Kragujevcu.