Prvi put u Novom Sadu žensko stand up veče

Po prvi put u Novom Sadu nastupaće ženska postavka organizacije Standup.rs i to u sredu, 31. avgusta u 20 časova.

Nastupaju:

Lena Ilić ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

Marija Žagar je ”inženjer” i “komičar”, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Slavica Petrović je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za doručak. Takoreći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.

Zorana Đurđević je pauzirala neko vreme sa standupom pa se sada vraća i to pravo na žensko veče u Novom Sadu.

Žensko stand up veče u Novom Sadu
Žensko stand up veče u Novom Sadu

Veče vodi Aleksandar Milosavljević, programer, preduzetnik, student i komičar. Neuki posmatrač bi pretpostavio da se radi o svestranoj osobi, klinički psiholog bi, sa druge strane, prepoznao simptome šizofrenije.

Organizatori vas pozivaju da dođete na svoju dozu sjajnog ženskog humora u Dom kulture Novi Sad!

Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara sedeća mesta (ograničen broj) i 500 dinara stajaća mesta, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3776-vece-zenskog-standupa

Rezervacija sedećih mesta može se izvršiti slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220!

Standup.rs je organizacija koju je osnovala žena, koju vode žene i koja će uvek raditi na tome da dokaže i pokaže svetu da su žene duhovite isto koliko i njihove sjajne muške kolege.