U drugačijem izdanju: Akustični koncert grupe Negative u Domu kulture NS, 22. oktobra

 „Hej, ljudi! Ako ste mislili da je unplugged koncert ove žestoke ekipe neka šala, varate se! Došlo je vreme da prvi put u 23 godine karijere pokažu i svoju nežniju stranu i u svoj CV upišu i jedan akustični nastup.“

Ljubitelji tvrđeg zvuka su se navikli na odlične koncerte grupe Negative u šta ste imali priliku da se uverite proletos u Domu kulture NS. Njihov kvalitet, a posebno ako se uzme u obzir da ovu grupu predvodi žena svetskog glasa, Ivana Peters. Po prvi put u Novom Sadu, ovaj bend je pripremio akustični koncert u subotu, 22. oktobra u Domu kulture NS od 22 časa.

Negative
Negative u Domu Kulture NS

O grupi Negative postoje samo najbolje kritike, pogotovo za muziku koju izvode i predstavljaju u javnosti. Ovaj rok sastav osnovan je daleke 1999. godine, a posle dve decenije su odlučili da odsviraju i unplugged koncert. Pored već dobro poznate Ivane Peters, ovu grupu čine i Nikola Radaković, Milen Zlatanović i Darko Janošević.

Kako su najavili članovi grupe Negative, pridružiće im se još muzičara na bini. Klavir će svirati Dragan Ćalina, koji je inače najmalđi profesor na FMU u Beogradu ikada. Dragan je poznat beogradskoj i široj sceni kao jedan od najvirtuoznijih pijanista novije generacije. Na perkusijama će se naći Relja Svilar, njihov dugogodišnji prijatelj i fantastični perkusionista. Relja je poznat po tome što svira sa Rambo Amadeusom, a inače je muzički producent.

Sa specifičnom energijom, muzikom i nastupima, grupa Negative postaje sve popularnija među mlađom generacijom koja rok počinje da doživljava na drugačiji, a istovremeno i inovativan način. Čuveni spot Svet tuge, snimljen na jednom beogradskom krovu postao je jedan od Ivaninih poznatijih, pogotovo zbog srceparajućih stihova. Tokom karijere, snimili su četiri kvalitetna albuma, ali su se ponovo okupili i sa starom energijom krenuli u nove, muzičke pobede. Hitovi poput Ti me ne voliš, Tango, Zbunjena, Ja bih te sanjala dobiće novo odelo u potpuno novim aranžmanima.

Poznajući Ivanine vokalne sposobnosti i muzikalnost momaka iz benda, verujemo da će prirediti koncert za pamćenje!

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1.800 dinara, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3834-negative-unplugged

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 2.000 dinara. Ulaznice su za stajanje, a nakon kupovine, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.

Negative “Svet tuge”