Naš tim je u mogućnosti da Vam pruži usluge u nekoliko oblasti:

Audio/video produkcija

Oglašavanje i marketing

Obuke i trenninzi

– snimanje u studiju, angažovanje vokala i mogućnost kvalitetne obrade zvuka za audio ili video emisije, podkaste, video klipove, reklame, titlovanje videa, prevođenje i slično.

– iznajmljivanje ozvučenja za manje događaje poput press konferencija, okruglih stolova i tribina ili proslava: zvučnici, mikrofoni, mikseta, video projektor. U cenu se uračunava i tehničko lice koje će postaviti i povezati opremu i kontrolisati rad.

– kreiranje sadržaja i plasman kampanje na društvene mreže, youtube ili google.

– oglašavanje na sajtu ili u podkastima MultiRadija

– održavanje wordpress sajtova i optimizacija

 -Organizujemo grupne obuke ili 1na1 obuke, treninge i radionice za nevladine organizacije, udruženja, preduzetnice/ke i/ili zainteresovane pojedince iz oblasti: finansijskog upravljanja projektima, tehnike prodaje i veštine komunikacije, kreiranje sadržaja za društvene mreže i organizacije događaja.

– Pružamo usluge nevladinim organizacijama, medijima, preduzetnicima i svima onima kojima je potrebna pomoć u planiranju i upravljanju sredstvima projekata ili konsalting za namensko trošenje sredstava u toku realizacije raznih projekata. Posedujemo iskustvo od 20 godina u radu sa domaćim i stranim donatorima. Članovi našeg tima sprovodili su 7 višegodišnjih projekata finansiranih od strane Evropske unije.

Finansijski menadžment i konstalting

Kako da uradite budžet i namenski trošite sredstva od projekta? Kako da pripremite dokumentaciju i uradite finansijski izveštaj? Šta je važno da znate kada su u pitanju propisi?

 

kontaktirajte nas:

multiradio.info@gmail.com

ili na telefon: 060/ 472-05-93

Podeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •