PRODUKCIJA MULTIRADIJA: audio, video, podkast

Produkcija MultiRadija obuhvata audioprodukciju, video produkciju i produkciju podkasta. To su usluge koje možemo kompletno raditi za Vas. Konkretno prozvodnja podkasta, snimanje video sadržaja za društvene mreže i youtube, produkcija audio i video reklama, snimanje vokala za dokumentarni film, sinhronizacija, snimanje i kompletna produkcija audio knjiga i dr.

Ukoliko želite da pokrenete svoj podkast, a nemate potrebnu tehniku, ljude i/ili iskustvo, naša produkcija može sve to da uradi za Vas i da Vam pomognemo da kompletan sadržaj objavite na svom sajtu, svim platformama na kojima se podkasti slušaju (YouTube, Spotify, MixCloud, Google, podcast.rs Ii dr.), kao i na društvenim mrežama. Možemo Vam pomoći u svemu što je vezano za plasman sadržaja, od brendiranja, pa do kreiranja i promocije sadržaja.

Snimanje podkasta možemo realizovati u studiju MultiRadija, čiji enterijer se može vizualno prilagoditi potrebama Vaše ideje.

Studio MultiRadija Novi Sad

U celom svetu, pa i u Srbiji, veliki broj pojedinaca i kompanija stvara svoje podkast sadržaje, koji su sve popularniji i sve se više slušaju. Publika podkasta voli da konzumira zanimljive sadržaje na razne načine, a više od 43% slušalaca je reklo da im ne smetaju reklame koje se na specifičan način plasiraju u podkastima.

Kako navodi platforma podcast.rs, audio platforma Spotify i investiciona kompanija MAGNA, objavili su studiju o ekspanziji digitalnog audio sadržaja, koja pokazuje koliko blisko slušanje podkasta odražava navike gledanja televizije u SAD-u.

Jedna od polaznih tačaka ovog istraživanja bila je informacija da se čak 72% stanovništva žali da su prezasićeni ekranima a 42% navodi da je to razlog da više konzumiraju audio sadržaj.

Neki od glavnih pokazatelja da je reklamiranje u podkastima bolje, a svakako je i jeftinije, od reklamiranja na TV-u su:

  • 60% slušalaca podkasta sluša novu epizodu svog omiljenog podkasta u roku od jednog dana – dok 58% TV gledalaca u istom vremenskom periodu gleda novu epizodu svoje omiljene TV emisije ili serije.
  • 75% ispitanika reklo je da se često vraćaju epizodama podkasta, što blisko odražava 74% ispitanika koji ponovo gledaju svoje omiljene TV sadržaje

Raspitajte se o svemu što Vas interesuje! Pišite nam na multiradio.info@gmail.com ili nas pozovite na 060/4720593.

Produkcija MultiRadija